Оголошено тендер на закупівлі м’яса

  • тендер свинина

Оголошено тендер на закупівлі м’яса

тендер свинина

Відповідно до оголошення, розміщеного на тендерному майданчику Zakupki.Ua, відділ освіти, культури, молоді та спорту Сторожинецької районної державної адміністрації ініціює закупівлі. Предметом тендерних закупівель є м’ясо свинини свіже нежирне без кістки та сала у вакуумній упаковці.

Zakupki.Ua – офіційний майданчик Prozorro , що передбачає не тільки закупівлі, але і скорочення витрат на придбання продукції . Для поточних закупівель передбачається виділити бюджет до 472 160 грн., однак організація планує скоротити видатки. Організації, що планують приймати участь у тендері, повинні подати свої цінові пропозиції із врахуванням усіх вимог організатора закупівель. Мінімальний крок пониження вартості пропозиції, згідно оголошення, становить 4 721 грн. Розраховуючи пропозицію по ціні, потрібно врахувати не тільки вартість продукції, але і вартість її доставки.

Свої цінові пропозиції учасники повинні подати до 17 лютого 2020 року. Деталі доступні за адресою: https://zakupki.com.ua/tender/6234712/ru