Оновлення сторінки «Подача пропозиції»

  • Ідентифікатор і предмет закупівлі, автоматично заповнені поля

Оновлення сторінки «Подача пропозиції»

У нас на майданчику вже працює оновлений функціонал сторінки «Подача пропозиції». Вона містить кілька приємних змін для постачальників:

  1. Ідентифікатор та предмет закупівлі

    Оновлення сторінки «Подача пропозиції»
    До опису сторінки ми додали інформацію про ідентифікатор та предмет закупівлі, аби ви простіше могли знайти потрібну закупівлю при перемиканні між вкладками у браузері.

  2. Автоматичне заповнення електронних полів щодо відповідності статті 17

    Оновлення сторінки «Подача пропозиції»

Відтепер постачальникам не потрібно власноруч підтверджувати у чекбоксах відсутність підстав для відхилення по статті 17, в яких не вимагається вибір постачальника та замовник не вимагає надати документи або заповнити Заяву в системі. Майданчик автоматично заповнить відповідні чекбокси. Про автоматичне заповнення сигналізують вже встановлені прапорці (знак ✓) біля назви електронного поля.

Також, в оновленні ми згортуємо деталі автоматично заповнених підстав для економії вашого часу при роботі з поданням пропозиції. Якщо у вас виникне бажання подивитися деталі будь-якої з таких підстав, натисніть «Розгорнути».

Завдяки оновленням, робота постачальників на майданчику має стати ще більш приємною, зручною та швидкою.

Про переваги електронних полів щодо відсутності підстав для відмови в участі в закупівлі читайте в статті Діджиталізація статті 17 для постачальника.