У Хмельницькій області відбуваються закупівлі вершків та молока

  • тендер вершки і молоко

У Хмельницькій області відбуваються закупівлі вершків та молока

2020-02-03T13:52:02+03:003.02.2020|

тендер вершки і молоко

Відповідно до оголошення, розміщеного на сайті Zakupki.Ua, відділ освіти, молоді та спорту Старокостянтинівської районної державної адміністрації Хмельницької області ініціює закупівлі. Предметом тендерних закупівель є молоко та вершки. Всього планується придбати 4000 кг продукції. Більш детально можна отримати інформацію за адресою: https://zakupki.com.ua/tender/6239594/ru

Zakupki.Ua – тендерний майданчик, акредитований у системі державних закупівель Prozorro, що передбачає не тільки закупівлі, але і скорочення витрат на придбання продукції чи послуг. Бюджетом закупівель передбачена сума 149 400 грн., однак організація планує зменшення витрат. Підприємці, що планують приймати участь у торгах, повинні подати власні пропозиції з цінами із врахуванням усіх вимог ініціатора торгів. Мінімальний крок пониження вартості пропозиції, згідно оголошення, складає 1 494 гривень. Формуючи кошторис, потрібно включити до кошторису постачання продукції транспортні витрати.

Свої цінові пропозиції учасники повинні подати до 18 лютого 2020 року. Після їх розгляду відбудеться сам аукціон, за підсумками якого обереться переможець тендеру. З переможцем буде підписано угоду на поставку товарів до кінця поточного року.