Відділ освіти Сихівського та Личаківського району закуповує сухофрукти

  • тендер сухофрукти

Відділ освіти Сихівського та Личаківського району закуповує сухофрукти

2020-02-03T13:41:44+03:001.02.2020|

тендер сухофрукти

Відповідно до оголошення, розміщеного на тендерному майданчику “Zakupki”, відділ освіти Сихівського та Личаківського районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради ініціює закупівлі. Предметом державних закупівель є сухофрукти, повидло, ревінь.

Опис та якісні характеристики продукції детально описані у тендерній документації, що прикріплюється до оголошення. Деталі доступні за адресою: https://zakupki.com.ua/tender/6239344/ru

Zakupki.Ua є акредитованим тендерним майданчиком системи “Prozorro”, що передбачає зменшення витрат державних коштів на придбання товарів чи послуг. Бюджетом закупівель передбачена сума 440 550 грн., однак організація планує скоротити видатки. Організації, що планують приймати участь у торгах, повинні підготувати свої пропозиції з цінами із врахуванням усіх вимог ініціатора закупівель. Мінімальний крок пониження вартості пропозиції, згідно оголошення, становить 726 грн. Розраховуючи пропозицію по ціні, слід включити до кошторису постачання продукції транспортні витрати.

Учасники тендеру повинні підготувати цінові пропозиції до 18 лютого 2020 року.