Як знайти тендер

  • Як знайти цікавий тендер

Як знайти тендер

2022-05-02T11:14:59+03:0020.11.2019|Tags: |

 

 

Ми знаємо чому, інколи, Учасникам не вдається знайти необхідну публічну закупівлю. Для цього можливі 2 причини:

  1. Такого тендеру ще не існує.
  2. Вам не під силу його знайти.

Якщо на перший варіант ми не впливаємо, то з другим з радістю допоможемо. Для цього на нашому майданчику з’явилася максимально оптимізована пошукова система, що дозволяє знаходити потрібні закупівлі набагато легше ніж раніше.

Розділ “ПОШУК” (“ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ”) пропонує:

  1. Унікальний пошук за ключовими словами. Фільтрація за критеріями
  2. Збереження запиту та підписка

Унікальний пошук за ключовими словами

За допомогою унікального пошуку за ключовими словами Ви можете не витрачати час на неактуальні тендери. Пошуковий оператор може прибрати непотрібні ключові слова та додавати нові для пошукового запиту.

Фільтрація за критеріями

Допомагає Учаснику віднайти публічну закупівлю, в якій Він може бути зацікавлений. На Zakupki.ua є можливість фільтрувати пошук тендерів prozorro за такими критеріями:

  1. Галузь – обираєте до якої галузі належить необхідна закупівля.
    Фільтр, який є виключно на нашому майданчику. Створювався власноруч із 1600 кодів класифікатора, які сформували у 18 категорій, щоб наші користувачі не витрачали свій дорогоцінний час на важкі та страшні класифікатори.
  2. Статус – на якому етапі знаходиться закупівля
  3. Регіон – в який регіон України можете постачати товари і послуги, роботи
  4. Класифікатор – за допомогою ключового слова допомагає обрати код класифікатора предмету закупівлі
  5. Замовник – знаходить потрібного Вам Замовника за назвою або організації або ЄДРПОУ 
  6. Дати – допомагає відфільтрувати тендери за датами оголошення закупівлі, початку та завершення прийому пропозицій, дати початку аукціону.
  7. Вартість – відфільтровує за ціновою категорією
  8. Процедура – за видом процедури

Збереження запиту та підписка

Після обраних Учасником зручних для нього налаштувань пошукового запиту, Він може їх зберегти та надати назву. Створений запит завжди буде знаходитися над пошуковим рядком, що дозволить Вам у наступні рази не витрачати час на фільтрацію. Також Учасники можуть підписатися на розсилку, щоб першими дізнаватися про нові закупівлі та не пропустити тендер, що цікавить. Zakupki.ua дає Вам можливість додавати скільки завгодно збережених запитів, чого не може запропонувати жоден інший майданчик. Тому більшість наших клієнтів вже користуються підпискою на розсилку та виграють у тендерах, які Ви не змогли знайти.

Як це виглядає на практиці:

Вписуємо у пошуковий рядок запит

 

У пошуковий рядок вводимо ключове слово, в цьому випадку “молоко”. Натискаємо “Знайти”, отримуємо закупівлі. Перша закупівля включає в собі поставку не тільки молока, а й вершків.

відфільтровуємо кефір

 

 Уявімо, що вершки ми постачати не зможемо. Тому нам потрібно отримувати результати пошукового запиту без закупівель із постачанням вершків. Для цього, ми використовуємо пошукового оператора: в пошуковому рядку до “молоко” додаємо ключове слово “-вершк”. Знак “-” прибирає ключове слово з результатів пошукового запиту.

Додаємо до пошукового запиту кефір

 

Але ми можемо постачати кефір – додаємо ключове слово “+кефір”. Тепер у нас будуть відображатися результати з закупівлями, де Замовники потребують молоко та кефір.

обираємо регіон

 

Не забуваємо й про фільтрацію за критеріями. Її можна використовувати в парі з пошуковим рядком. В розділі “Регіон” оберемо область, у яку ми будемо постачати наші продукти.

обираємо галузь

 

Що об’єднує молоко та кефір? Вони відносяться молочних продуктів харчування. На нашому майданчику можна обрати в розділі “Галузь” підрозділ “Харчування”, а в підрозділі секцію “Молочні продукти”. Розділ “Галузь” дозволяє Постачальникам розглянути усі закупівлі, які стосуються вашої сфери.

збереження пошукового запиту

 

Якщо ми плануємо регулярно постачати молоко, гарною ідеєю буде збереження параметрів для пошукового запиту (даємо назву запиту “Молоко”) та підписатися на розсилку, щоб отримувати нові закупівлі, в яких ми можемо стати переможцями. 

де шукати збережений запит

 

Всі публічні закупівлі, які будуть в рамках параметрів, які ми вказали, будуть відображені після того, як ми натиснемо на кнопку “Молоко” (над пошуковим рядком). Кількість створення збережених налаштувань запитів, їх редагувань необмежена.