Закуповується 450 кг печінки

  • тендер печінка

Закуповується 450 кг печінки

2019-12-04T15:03:24+03:005.12.2019|

тендер печінка

Відповідно до оголошення, розміщеного на тендерному майданчику “Zakupki”, Зміївська міська рада ініціює закупівлі. Їх предметом є печінка яловича заморожена. Кількість необхідних продуктів та їх опис детально описані у пакеті тендерних документів, що розміщені на сайті разом з оголошенням. Кожна зацікавлена у тендері особа може отримати більш детальну інформацію за адресою: https://zakupki.com.ua/tender/5929339/ru

Zakupki.Ua є акредитованим тендерним майданчиком системи “Prozorro”, що передбачає зменшення витрат державних коштів на придбання продукції чи сервісів. Для поточних закупівель передбачається виділити бюджет до 24 525 грн., однак організація ставить за мету скорочення видатків. Організації, що будуть приймати участь у тендері, повинні подати свої цінові пропозиції із врахуванням усіх вимог ініціатора торгів. Мінімальний крок пониження вартості пропозиції, згідно оголошення, становить 122 гривень. Формуючи кошторис, слід врахувати не тільки ціну реалізації продукції, але і транспортні витрати.

Учасники тендеру повинні підготувати цінові пропозиції до 19 грудня 2019 року. Після їх розгляду відбудеться аукціон, за результатами якого обереться переможець торгів.