Закуповується вершкове масло

  • тендер вершкове масло

Закуповується вершкове масло

2020-01-05T13:43:40+03:003.01.2020|

тендер вершкове масло

Відповідно до оголошення, що розміщене на сайті Zakupki.Ua, відділ освіти культури, молоді та спорту Воскресенської селищної ради Вітовського району Миколаївської області  ініціює закупівлі. Їх предметом є вершкове масло. Опис продукції, її характеристики та кількість детально викладені у тендерних документах, що подаються разом із оголошенням. Деталі доступні за адресою: https://zakupki.com.ua/tender/6100589/ru

Zakupki.Ua є акредитованим тендерним майданчиком системи “Prozorro”, що передбачає зменшення витрат державних коштів на придбання товарів та послуг. Для поточних закупівель передбачається виділити бюджет до 270 300 грн., однак організація планує скоротити видатки. Підприємці, що будуть приймати участь у тендері, повинні подати свої пропозиції з цінами із врахуванням усіх вимог ініціатора закупівель. Крок зменшення цінової пропозиції, відповідно до оголошення, становить 1 500 грн. Розраховуючи пропозицію по ціні, слід врахувати не тільки ціну реалізації продукції, але і вартість її доставки.

Організатор готовий приймати цінові пропозиції до 20 січня 2020 року. Після їх розгляду відбудеться тендер, за результатами якого буде обрано переможця торгів.