Закуповуються крупи та борошно

  • тендер крупи

Закуповуються крупи та борошно

2020-01-28T11:12:12+03:0023.01.2020|

тендер крупи

Відповідно до оголошення, що розміщене на тендерному майданчику Zakupki.Ua, комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради “Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня” організовує закупівлі. Їх предметом є крупи та борошно. Опис продукції, її характеристики та кількість детально викладені у пакеті тендерних документів, що прикріплюється до оголошення. Більш детально можна отримати інформацію за адресою: https://zakupki.com.ua/tender/6161680/ru

Zakupki.Ua є учасником системи Prozorro, що передбачає зменшення витрат державних коштів на придбання товарів та сервісів. Для поточних закупівель передбачається виділити бюджет до 923 420 грн., однак організація планує скоротити видатки.

Підприємці, що будуть приймати участь у торгах, повинні підготувати власні пропозиції з цінами із врахуванням усіх вимог організатора торгів. Крок зменшення цінової пропозиції, відповідно до оголошення, складає 2 770 гривень. Розраховуючи пропозицію по ціні, слід врахувати не тільки вартість продукції, але і витрати на доставку.

Учасники тендеру повинні підготувати цінові пропозиції до 6 лютого 2020 року. Після їх оцінки відбудеться тендер, за підсумками якого буде обрано переможця торгів.