Закуповуються м’ясопродукти

  • тендер ковбаса

Закуповуються м’ясопродукти

2020-01-28T14:04:15+03:0028.01.2020|

тендер ковбаса

Відповідно до оголошення, що розміщене на сайті Zakupki.Ua Управління освіти Луцької міської ради ініціює закупівлі. Їх предметом є м’ясопродукти. Опис та якісні характеристики продукції детально описані у тендерній документації, що подаються разом із оголошенням. Деталі доступні за адресою: https://zakupki.com.ua/tender/6162893/ru

Zakupki.Ua – офіційний майданчик Prozorro , що передбачає зменшення витрат державних коштів на придбання товарів та послуг. Очікувана вартість закупівлі за даним тендером становить 3 136 758 грн., однак організація планує скоротити видатки. Підприємці, що будуть приймати участь у тендері, повинні подати власні пропозиції з цінами із врахуванням усіх вимог організатора закупівель. Крок зменшення цінової пропозиції, згідно оголошення, становить 500 гривень. Розраховуючи пропозицію по ціні, слід врахувати не тільки вартість продукції, але і транспортні витрати.

Учасникам слід подавати пакет документів із пропозиціями до 7 лютого 2020 року. Після їх оцінки відбудеться сам аукціон, за результатами якого буде обрано переможця торгів.