Ціни конкурентів в Prozorro

Ціни конкурентів в Prozorro

Щороку державні замовники закуповують однакові послуги і товари. Щоразу участь в цих закупівлях беруть одні й ті самі постачальники. Ми хочемо, щоб ви дізнавались ціни своїх конкурентів на майбутні торги Prozorro заздалегідь.

Аналіз минулих торгів замовника

Для кожного тендера наш майданчик знайде завершені торги замовника за аналогічними предметами закупівлі. Покаже всю важливу інформацію по кожному з них: дату оголошення та статус тендеру, очікувану вартість, переможця і його остаточну пропозицію. Розрахує статистику таких торгів: шанс на успішне завершення закупівлі, шанс бути дискваліфікованим, середня кількість учасників та відсоток падіння очікуваної вартості.

Аналіз минулих торгів

Аналіз торгів ДП «Енергоатом» за предметом закупівлі
Прокладки нікелеві парогенерата

Прогноз цін конкурентів

Майданчик автоматично вибере всіх учасників минулих торгів з аналізу. Відсортує їх за ймовірністю зустріти в майбутніх. Розрахує їхні очікувані цінові пропозиції на підставі аналізу аукціонів, які вже пройшли.

Прогноз цін конкурентів

Прогноз конкурентів на закупівлю ДП «Енергоатом»
Прокладки нікелеві парогенерата

Як дізнатися ціни конкурентів

Враховуйте помилки дискваліфікованих учасників, готуйте документацію за прикладами переможців, оцінюйте можливість знизити ціну до рівня конкурентів та налаштуйтесь на оскарження афілійованих рішень. Все що для цього потрібно — зареєструватись на майданчику Zakupki.ua

  1. Зареєструйтесь на майданчику Zakupki.ua
  2. Перейдіть на сторінку цікавого тендера
  3. Оберіть вкладку «Прогноз конкурентів»
Прогнозуємо конкурентів для усіх закупівель Prozorro

Прогнозуємо конкурентів для усіх закупівель Prozorro

Детальніше про Прогноз конкурентів читайте в актуальній статті.

Вигравайте разом із Zakupki.ua!

Реєстрація