Кабачки, огірки, гарбузи, баклажани, перець та інші овочі закуповує управління освіти Києва

  • тендер на закупівлі овочів

Кабачки, огірки, гарбузи, баклажани, перець та інші овочі закуповує управління освіти Києва

тендер на закупівлі овочів

Відповідно до оголошення, опублікованого на тендерному майданчику Zakupki.Ua, управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації ініціює закупівлі. Предметом державних закупівель є:

1 лот – кабачки, гарбузи, помідори, огірки, баклажани, перець солодкий, капуста рання, морква рання, буряк ранній, цибуля ріпчаста рання.

2 лот – абрикоси, вишня, черешня, слива, виноград, персик, смородина чорна.

Характеристика продукції, її опис та кількість детально викладені у тендерних документах, що розміщені на сайті разом з оголошенням. Детально – за адресою: https://etp.zakupki.com.ua/tender/5242997/ru

Zakupki.Ua – офіційний майданчик Prozorro , що передбачає зменшення витрат державних коштів на придбання товарів та послуг. На поточні закупівлі планується виділити суму до 1 991 500 грн., однак організація ставить за мету скорочення видатків. Підприємці, що планують приймати участь у торгах, повинні подати свої пропозиції з цінами із врахуванням усіх вимог ініціатора торгів. Розраховуючи пропозицію по ціні, потрібно врахувати не тільки ціну реалізації продукції, але і транспортні витрати. Учасникам слід подавати пакет документів із пропозиціями до 14 червня 2019 року. Після їх оцінки відбудеться сам тендер, за результатами якого буде обрано переможця тендеру. З ним буде підписано угоду на постачання товарів до кінця поточного року.