На закупівлю хліба та хлібопродуктів для шкіл та дитячих садочків Білої Церкви виділено 2 385 038 гривень

На закупівлю хліба та хлібопродуктів для шкіл та дитячих садочків Білої Церкви виділено 2 385 038 гривень

Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради оголошує про проведення відкритих торгів в системі Prozorro відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі». Як стало відомо із оголошення, опублікованого на тендерному майданчику Zakupki.ua, для навчальних закладів м. Біла Церква планується придбати хліб та хлібопродукти в кількості 154 965 кг на загальну суму 2 385 038 гривень. Згідно з технічною специфікацією протягом 2018 року в дитячі садочки та школи буде поставлятися хліб український житній, хліб пшеничний та батони.

Відкриті торги відбудуться 6 березня 2018 року. Під час їх проведення учасники знижують ціну пропозиції з урахуванням мінімального кроку пониження, що становить 23 860 гривень. Учасник, що запропонував найбільш вигідну ціну стане переможцем торгів. З ним буде підписаний договір, відповідно до якого поставка товару, що відповідає вимогам ДСТУ та ТУ, буде проводитися за адресою: 09100, Україна, Київська область, м. Біла Церква.

Для того, щоб стати учасником відкритих торгів, необхідно зареєструватися на майданчику системи Prozorro та подати тендерну пропозицію, оформлену відповідно до вимог діючого законодавства, до 5 березня 2018 року. З детальними умовами проведення закупівлі можна ознайомитися, перейшовши за посланням https://etp.zakupki.com.ua/tender/2035401/ru