Зміни в роботі системи ProZorro

 Зміни в роботі системи ProZorro

2017-06-16T15:27:34+03:0016.06.2017|Tags: , |

       Спішимо поділитися з Вами свіжими новинами!

       Наш майданчик, слідом за ProZorro, запустив функцію інтеграції з ЄДР. Тепер, у замовників є можливість переглянути витяг з реєстру, що значно спростить процедуру перевірки учасників на етапах прекваліфікації і кваліфікації в понадпорогових закупівлях.

       Також, з 15 червня змінився процес оскарження допорогових процедур. Комісія ProZorro більше не буде займатися зверненнями на такі закупівлі. Ви можете залишити питання чи вимогу до організатора торгів. Це рішення було прийнято з причини малої ефективності таких звернень. Зверніть увагу, що звернення до Комісії, які було створено до 01.06.2017р., будуть переведені в статус “Залишена без відповіді” і закупівлі отримують статус “завершена”

       Як Ви пам’ятаєте, рішення комісії з розгляду звернень носили тільки рекомендаційний характер. Як і раніше, більшість замовників намагаються відповісти на питання і вимоги постачальників. А з недавнього часу система ProZorro повністю інтегрувалася з моніторінговим порталом DoZorro. Тепер на сторінці кожного тендеру є посилання на профайл замовника в DoZorro, де зібрані всі дані по минулих процедурах. Так, Ви можете ознайомитися з відгуками про організатора торгів заздалегідь.