Світловодська школа-інтернат оголошує тендер на купівлю овочів та фруктів

Світловодська школа-інтернат оголошує тендер на купівлю овочів та фруктів

Світловодською спеціальною загальноосвітньою школою – інтернатом І-ІІІ ступенів №1 Кіровоградської обласної ради оголошено про проведення відкритих торгів у системі Prozorro, щодо закупівлі фруктів та овочів.

Згідно з даними, викладеними на сайті тендерних закупок Zakupki.ua, Світловодська школа-інтернат планує закупівлю плодоовочевої продукції для забезпечення харчування школярів. Замовником торгів заявлена стартова ціна, рівна 246 170 гривень (перелік продуктів та їх кількість знаходиться в заявці на сайті). Кожен учасник аукціону може подати пропозицію з ціною, яка задовільнить замовника. Крок на пониження під час торгів складає 1231 гривню.

Для участі у торгах необхідне оформлення заявки, яку потрібно розмістити на вищевказаному сайті не пізніше 1 лютого 2018 року, аукціон розпочнеться 2 лютого 2018 року.

Перемога буде присуджена учаснику, який зможе надати найбільш привабливу вартість заявлених продуктів. Компанія, переможець тендеру, повинна постійно постачати товар в рамках тендерного зобов’язання з моменту підписання угоди до 31 грудня 2018 року за адресою: 27500, Україна, Кіровоградська область, Світловодськ, вул. Героїв України буд. 36

Повна інформація на сайті: https://etp.zakupki.com.ua/tender/1878557.