У Слов’янські навчальні заклади закуповується картопля

У Слов’янські навчальні заклади закуповується картопля

Вартість закупівлі становить  868 тисяч гривень. Ініціатором тендеру є відділ освіти Слов’янської міської ради, яка подала відповідне оголошення у систему Prozorro. З текстом оголошення можна ознайомитися на сайті майданчика “Zakupki.ua” за адресою: https://etp.zakupki.com.ua/tender/1792383.

До участі у торгах запрошуються сільськогосподарські виробники, а також постачальники сільськогосподарської продукції, які мають дозвіл на здійснення даного виду діяльності, а також можуть надати відповідні документи, що підтверджують якість та походження картоплі. Оскільки товар закуповується у великих обсягах, ініціатором розроблений графік постачання продукції, якого необхідно дотримуватися.

Усі бажаючі прийняти участь у торгах можуть подати свої тендерні пропозиції до 31 грудня 2017 року.  Розкриття тендерних пропозиції буде проводитися 2 січня 2018 року. Звичайно, що за умовами проведення державних закупівель, при виборі переможця перевага  надається найкращій ціновій пропозиції за умови дотримання вимог по якості картоплі.