В одеські заклади освіти закуповується твердий сир

В одеські заклади освіти закуповується твердий сир

Оголошення про відкриті торги розміщене на сайті «Zakupki.Ua», а з текстом оголошення можна ознайомитися за посиланням: https://etp.zakupki.com.ua/tender/2422977/ru

Бюджет КУ Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Суворовського району м. Одеси на поточні закупівлі передбачає суму 2 240 000 грн. Проте за допомогою Prozorro організація планує скоротити витрати. Відповідно до тендерної документації твердого сиру планується закупити 2500 кг, а кисломолочного 23 000 кг. Зі списком навчальних закладів Суворівського району Одеси можна ознайомитися з тендерної документації. Саме туди необхідно доставляти продукцію впродовж 2018 року. Ціна повинна включати транспортні витрати.

Той учасник, який зможе надати найнижчу цінову пропозицію, стане переможцем у даних торгах. Мінімальний крок зменшення вартості становить 11 200 грн.
Цінові пропозиції можна подавати до 2 липня 2018 року після чого відбудеться процедура аукціону та вибір переможця. Щоб отримати більш детальну інформацію по тендеру, до оголошення прикріплюється пакет тендерної документації , який є наданим ініціатором тендеру. Даний пакет надається у електронній формі на майданчику Zakupki.ua, що є учасником системи «Prozorro».