ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницької області закуповує послуги дослідження харчових продуктів на мікробіологічні показники у разі виникнення обґрунтованої підозри щодо їх невідповідності. На вказані послуги організація готова виділити 12 200 гривень.
Організатор закупівель інформує, що готовий приймати цінові пропозиції до 4 жовтня 2019 року. Детальніше з текстом оголошення можна ознайомитися на майданчику закупівель “Zakupki.ua”: https://zakupki.com.ua/tender/5618614/ru
Змагатися у тендері можуть будь-які організації незалежно від їх розміру, що відповідають умовам ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.
Всі учасники матимуть рівні умови конкурсу, а переможцем організатор тендеру обере ту компанію, що запропонує найнижчі ціни. Мінімальний крок пониження пропозиції – 122 грн.